FAKTA: Her er planen for græske knald eller fald-møder

Her er de vigtigste begivenheder frem til søndag, hvor det afgøres, om Grækenland får et nyt støtteprogram og dermed kan fortsætte i euroen, eller om grækerne står over for statsbankerot og drakmer.

* Hele fredagen har EU-Kommissionen, Den Europæiske Centralbank og Den Internationale Valutafond været i gang med at vurdere det græske reformprogram.

Fredag aften afleverer de deres bedømmelse til eurogruppens formand, den hollandske finansminister Jeroen Dijsselbloem.

* Fredag aften skal den græske premierminister Alexis Tsipras have sin reformplan vedtaget i det græske parlament.

* Lørdag klokken 15 i Bruxelles starter eurogruppen, der består af de 19 eurolandes finansministre, et afgørende møde. Her skal det efter planen ende med et ja eller et nej til at indlede forhandlinger om et nyt støtteprogram for Grækenland.

Men erfaringerne fra mange måneders strid om en løsning på den græske gældskrise viser, at svaret næppe bliver så enkelt på lørdagens møde.

* Søndag klokken 16 er eurolandenes stats- og regeringschefer, der senest holdt krisemøde i tirsdags, derfor indkaldt til et nyt krisetopmøde.

* Søndag klokken 18 er der indkaldt til topmøde for alle 28 EU-lande, og her får statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sit comeback på den europæiske scene efter regeringsskiftet.

Her skal EU-toppen blandt andet planlægge humanitær bistand til Grækenland, der står over for et fuldstændigt økonomisk kollaps, hvis weekendens maratonmøder slår fejl.

/ritzau/

Dagens Gossip