FAKTA: Konflikt mellem Hells Angels og Satudarah

Rockergruppen Hells Angels og deres støtteklub AK81 er røget i konflikt med rockerklubben Satudarah MC. Her er en liste over sammenstødene mellem medlemmer af de to grupperinger:

* Konflikten bryder ud i lys lue natten til den 23. februar under en teknofest på sportspubben Lions & Barrels ved Parken i København, hvor de to grupperinger kommer op at slås. Slagsmålet udvikler sig, der bliver affyret adskillige skud og tre rockere bliver såret af knivstik. Foreløbig er en 19-årig mand fængslet for at have affyret fire skud under sammenstødet.

Ifølge Ekstra Bladet var det medlemmer af HA og AK81, der provokerede Satudarah-medlemmerne ved blandt andet at kalde dem en "gadebande".

* 25. februar forsøger to medlemmer af AK81 at køre en ung mand fra Satudarah MC ned, da han forlader politistationen på Bellahøj efter endt afhøring. Han flygter ind på politistationen, men da han senere går igen ransager politiet de biler, som hans tilhængere henter ham i. Her finder politiet flere økser og knive.

* Ved 17.30-tiden samme dag bliver en anden mand fra Satudarah kørt ned i nærheden af Svanevej i Københavns nordvestkvarter. Igen er det personer fra AK81, der står bag.

* Samme aften kører en bil med tre personer et Satudarah-medlem ned i Ganløse i Nordsjælland, hvorefter de banker ham med et jernrør. Et mand med tilknytning til HA bliver anholdt og fængslet i 14 dage.

* Først på natten til onsdag 26. februar bliver ti personer med tilknytning til Satudarah anholdt. Ifølge politiet var de på jagt efter medlemmer af HA eller AK81. I deres biler fandt politiet blandt andet spader, jordspyd og en økse. De blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor de fik anholdelsen opretholdt i tre døgn.

/ritzau/

Dagens Gossip