FAKTA: Regnskabet blandt treerne ved EM

De bedste treere fra de seks EM-grupper avancerer til ottendedelsfinalerne. Her er en oversigt inden afslutningen på de to sidste grupper onsdag.

* Slovakiet sluttede som nummer tre i gruppe B og er i kraft af sine fire point den foreløbigt bedste treer og derfor videre.

* Nordirland blev nummer tre i gruppe C med tre point og er videre, fordi holdet har bedre målscore end Tyrkiet og Albanien, der i andre grupper er blevet nummer tre med tre point.

* Tyrkiet sluttede som nummer tre med tre point og en målforskel på minus to. Det samme har Albanien, men tyrkerne holder sig foran, fordi de har scoret et mål mere end Albanien.

Tyrkerne går videre, hvis de kan holde treeren fra enten gruppe E eller F bag sig.

* Albanien blev nummer tre med tre point og en målforskel på minus to, men er svagere end Tyrkiet, der er i samme situation, men har scoret et mål mere. Albanien skal derfor holde treeren fra både gruppe E og F bag sig for at avancere.

* Gruppe E. Belgien, Sverige og Irland er alle i spil til tredjepladsen. Treeren i gruppe E vil med sikkerhed avancere med tre point, hvis det pågældende hold har en målforskel, der er bedre end minus to.

* Gruppe F. Ungarn, Island, Portugal og Østrig er alle i spil til tredjepladsen. Treeren i gruppe F vil med sikkerhed avancere med tre point, hvis det pågældende hold har en målforskel, der er bedre end minus to.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip