FAKTA: Unge kvinder føler sig generet i nattelivet

De seneste dage har flere medier fortalt om unge piger, der har følt sig chikaneret af asylansøgere. Få piger er dog stået frem.

* TV2/Nord har fortalt om, at unge piger har følt sig generet af asylansøgere, som bor i den midlertidige teltlejr i Thisted. De tager angiveligt billeder af pigerne med deres mobiltelefoner og respekterer ikke en afvisning.

* Midt- og Vestjyllands Politi skærper patruljeringen omkring værtshusmiljøet. Politiinspektøren oplyser til Ritzau, at man har "fået ganske få anmeldelser" fra personer, som har følt sig krænket i nattelivet.

* Diskoteker og barer i Sønderborg og Haderslev fortæller til TV Syd, at man har afvist flygtninge og asylansøgere for at krænke kvindelige gæster med berøringer og tilbud om sex.

* De diskoteker i Thisted og Sønderborg, som Ritzau har talt med, nedtoner eventuelle problemer med asylansøgere. Direktør for diskoteket Dampmøllen i Thisted, Thomas Jørgensen, anerkender dog, at kvinderne kan have følt sig chikaneret.

* Danmarks største diskoteksorganisation, NOX Network, der blandt andet repræsenterer 47 diskoteker og barer, vil nu undersøge omfanget af episoder.

Kilder: TV2/Nord og TV Syd

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip