FAKTA: Unge kvinder føler sig generet i nattelivet

Skrevet af admin

13/01/2016

Dagens topnyheder

De seneste dage har flere medier fortalt om unge piger, der har følt sig chikaneret af asylansøgere. Få piger er dog stået frem.

* TV2/Nord har fortalt om, at unge piger har følt sig generet af asylansøgere, som bor i den midlertidige teltlejr i Thisted. De tager angiveligt billeder af pigerne med deres mobiltelefoner og respekterer ikke en afvisning.

* Midt- og Vestjyllands Politi skærper patruljeringen omkring værtshusmiljøet. Politiinspektøren oplyser til Ritzau, at man har "fået ganske få anmeldelser" fra personer, som har følt sig krænket i nattelivet.

* Diskoteker og barer i Sønderborg og Haderslev fortæller til TV Syd, at man har afvist flygtninge og asylansøgere for at krænke kvindelige gæster med berøringer og tilbud om sex.

* De diskoteker i Thisted og Sønderborg, som Ritzau har talt med, nedtoner eventuelle problemer med asylansøgere. Direktør for diskoteket Dampmøllen i Thisted, Thomas Jørgensen, anerkender dog, at kvinderne kan have følt sig chikaneret.

* Danmarks største diskoteksorganisation, NOX Network, der blandt andet repræsenterer 47 diskoteker og barer, vil nu undersøge omfanget af episoder.

Kilder: TV2/Nord og TV Syd

/ritzau/