Falk beklager, at han skadede Wiland

Det så grimt ud, da Johan Wiland efter godt et kvarter af FC Københavns 2-1-sejr mod OB måtte udgå med en stor forbinding om armen for at fortsætte til hospitalet for undersøgelse af eventuelle brud.

Den uheldige målmand blev ramt af OBs Rasmus Falk, der trådte ned på FCK-keeperens arm i et forsøg på at prikke bolden i mål ved stillingen 0-0.

- Jeg ser den løse bold og tror, jeg kan nå den, men i stedet rammer jeg ham på armen, og jeg kan mærke, at jeg rammer ham hårdt. Det var virkelig ikke med vilje, og jeg er virkelig ked af det, hvis han er blevet skadet af det, sagde Rasmus Falk kort efter kampen.

FCK-træner Ståle Solbakken havde ikke sine følelser uden på tøjet, da han stadig ventede på en afklaring omkring den målmand, der mirakuløst skaffede point mod Juventus i tirsdagens Champions League-remis mod Juventus.

- Jeg er helt tryg ved, at vi har en rigtig stærk målmand i Jakob Busk til at afløse ham. Det er farligt at være skadet i FCK, når vi har så mange gode spillere, sagde Ståle Solbakken til TV3 Plus med støtte i en godkendt præstation fra den 20-årige Jakob Busk, der kom ind, efter Wiland var kørt til hospitalet med ansigtet forvredet i smerter.

Johan Wiland kan i værste fald miste både derbyet mod Brøndby på lørdag og udekampen mod Real Madrid den 5. oktober.

Dagens Gossip