Falk Lauritsen Rejser lancerer ny ferieradio

Som Danmarks første rejsearrangør lancerer Falk Lauritsen Rejser en non stop ferieradio, der giver næring til rejsedrømme med lyden af sol, sommer og dansable feriehits.

Læs også: Hotelpriser eksploderer nytårsaften

- Ferieradioen er et blandt flere nye tiltag, der skal gøre sommerferien både sjovere og endnu mere givende for rejsende, forklarer Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen.

Musikken forlænger ferieminderne

- Lyden af sol og sommer er ikke komplet uden dejlig musik. En lang række sommerhits ender med at blive landeplager, og mange mennesker forbinder i høj grad ferie med musik. Ja, ofte er det sådan, at bestemte sange eller musikstykker er med til at fastholde, styrke og forlænge vores erindring om de oplevelser, som vi har haft på ferien og på bestemte rejsemål, forklarer Søren Falk Lauritsen og fortsætter:

- Vores nye ferieradio er fuld af glad sommermusik – og der er både plads til hits i tidens toneklang og sange, der for længst er blevet klassikere.

Galleri: Fem vinterdestinationer til bryllupsrejsen

Rejsetips fra hele verden

Foruden glad sommermusik vil Falk Lauritsen Rejsers radio også blive udviklet med gode rejsetips og interviews med personalet på feriemål rundt om i verden.

- Radioen er for os et perfekt medie til at kommunikere og give nyttige råd og tip til vores gæster på de enkelte rejsemål, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Der er mulighed for at tune ind på ferieradioen via falklauritsen.dk.

Dagens Gossip