Familie-drama på Amager: Politiet går ind i lejligheden

Siden fredag formiddag har en større politiaktion været i gang på Amager, hvor man har fundet den otte-årige dreng, der har levet under jorden med sin far i 15 måneder.

Faderen gik under jorden med sin søn, da Lolland Kommune besluttede, at han skulle tvangsfjernes. Torsdag aften sendte TV Avisen et indslag, hvor de havde besøgt og talt med far og søn. Det har hjulpet politiet på sporet af familien.

Fredag formiddag mødte politiet derfor talstærkt op på en adresse på Amager, hvor mor, far og søn befinder sig. Lige siden har forhandlingerne været i gang, men i et halvt døgn har forældrene nægtet at udlevere drengen.

Ud på aftenen er forhandlingerne dog nået så langt, at politiet er kommet ind i lejligheden. Ifølge Local Eyes sidder far og søn inde på et værelse, hvor politiet forhandler med faren om at få ham til at overgive sig. 

Læs også: Efter 15 måneder under jorden med far: Otte-årig dreng fundet igen

- Vi kom i civil for ikke at skabe opmærksomhed og for at forsøge at løse den tragiske situation for far, mor og barn i mindelighed. Og vi ønsker også, at der bliver taget ordentligt vare på forældrene , siger politikommissær James Keiwe til Ekstra Bladet.

Læs også: Otte-årig har ikke været i skole i 15 måneder: Far er gået under jorden med ham

Han fortæller desuden, at uddannede forhandlere har forhandlet med forældrene hele dagen og man er klar med ambulance, brandfolk og springlagen, hvis nogen skulle finde på at kaste sig ud fra lejligheden. Han satser dog på, at det kan klares med samtale.

- Vi har al tid i verden, så ingen kommer til at lide overlast, siger James Keiwe.

Han beder presseefotografer om at holde sig væk med de store linser, da forældrene bliver ophidsede af de store linser.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se video fra aktionen på Amager herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip