Familie i Smidstrup deler 7,1 millioner lotto-kroner

Det var en familie i Smidstrup-området ved Fredericia, der lørdag løb med 7,1 millioner kroner i Lotto. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg køber altid lottokuponen i Dagli’Brugsen. Jeg gider ikke selv tjekke tallene, så det gør de for mig. Også i denne uge, fortæller faren i familien.

Han har i mange år holdt styr på familiens Lotto-kuponer. Det betaler sig nu med en gevinst på 7.136.426 kroner.

Læs også: Lottospiller løber med 7,1 millioner kroner

- Maskinen gav den her lille lyd, som betyder, der er gevinst. Og pigen i kassen sagde: ”Har du mon fået en forkert kupon..?”, men det mente jeg nu ikke, griner han.

Og nej. Kuponen var heldigvis god nok. Brugsuddeleren kunne fortælle vores vinder, at gevinsten i hvert fald var på over 9.999 kroner, men at det præcise beløb først ville blive oplyst i banken.

- Jeg havde egentlig is i maven. Jeg var rimelig rolig. Fik ringet til Danske Spil, som sagde ”Tillykke, der ligger 7,1 millioner kroner og venter på dig”. Derefter ringede jeg til min familie, fortæller han.

Enlig mor vinder 15,7 millioner: Opdagede gevinst på Facebook

Familien har i mange år spillet sammen. Og Lotto-gevinsten skal derfor deles i fire lige store portioner: 1,8 millioner kroner til både mor og far, og 1,8 millioner kroner til hver af parrets voksne børn.

- Ja, for søren hvor var de glade. De var lige ved at græde. Den ene har købt nyt hus, og den anden har en lejlighed, der skal gøres lidt ved. Det gør virkelig en forskel for dem, siger vinderen.

Selv ved han også præcis, hvad hans del af gevinsten skal gå til.

- Vi skal have renoveret vores gamle hus. Og så holder vi meget af at tage på ferie til Mosel, Harzen, Rhinen og der omkring. Næste gang, vi skal af sted, skal det ske i vores egen lille autocamper. Ned at plukke lidt druer. Jeg glæder mig allerede, siger han.

Dagens Gossip