Familiefar amok til 18-års fødselsdag: Ødelagde festen og smadrede for 200.000 kr

En 18-års fødselsdag blev ødelagt af en familiefar fra Skive, da han i beruset tilstand så sig sur på sin svoger, hustru og flere af de andre deltagere til festen i Høng på Vestsjælland.

I løbet af aftenen, der ligger tilbage i foråret 2013, udviklede en diskussion mellem den 39-årige mand og nogle af de andre festdeltagere sig voldsomt.

Den hede diskussion nåede sit klimaks, da han valgte at tage halsgreb på en kvindelig festdeltager, hvilket fik mandens svoger og værten til at lægge sig i mellem.

Dét ville manden fra Skive ikke finde sig i, så han knaldede en urtepotte af keramik i panden på svogeren.

Den 39-årige mand, der var stærkt beruset, satte sig ud i sin bil, men nåede ikke at køre væk fra den spolerede fest, da hans hustru tog bilnøglen og kastede den over i en hæk.

Dét ville manden slet ikke finde sig i, og ifølge SN.dk mistede han fuldstændig besindelsen og bed sin hustru i fingrene.

Læs også: Datter filmer sin 94-årige mor, mens hun bliver passet af plejer: Det hun ser, efterlader hende i tårer

Vidner har forklaret, at konen faldt omkuld, hvorefter manden satte sig oven på hende og tog fast om hendes hals – det sidste af vidneforklaringerne benægtes dog af den 39-åriges hustru.

Manden var ikke færdig med at hærgen fødselsdagsfesten, og han gik systematisk i gang med at udføre hærværk mod huset og flere biler ude foran.

Nu er der faldet dom i sagen, da manden er blevet straffet med fire måneders betinget fængsel.

Skaderne for den rasende hærgen løb op i omkring 183.000 kroner, og manden må derfor grav dybt i lommen for at betale erstatning.

Historien melder intet om, hvor voldsomme mandens tømmermænd var...

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip