Familiefar fandt farlig glasfælde på badebro: 'Nogle mennesker må være rigtig syge'

- Enten er det en dårlig spøj, som kunne være endt rigtig galt, eller også er der nogle, der er rigtig syge, fortæller svenske Joal Johansson til Aftonbladet.

Den 34-årige familiefar var sammen med sin kæreste og to børn, da hans ældste datter Alissa pludselig spottede et oprejst glasskår på badebroen i byen Grums, som var klemt inde mellem to sten.

Da familien kiggede nærmere, var det tydeligt, at det ikke var havnet der ved et uheld. De to sten holdt glasskåret på plads, så det kunne gøre stor skade, hvis nogen kom til at træde på det. Eller endnu værre:

- Det var placeret sådan, at børn kunne have fået det i maven, når de trak sig op på broen fra vandet, siger Joal Johansson.

Læs også: Fremmed skældte Karens søn ud på legeplads: Hendes reaktion overrasker tusinder

Han fortæller til Aftonbladet, at han fik kuldegysninger ved tanken om, at hans børn kunne være kommet slemt til skade. Også hans børn blev rigtig bange efter opdagelsen.

Joal Johansson lagde en advarsel på Facebook, da familien kom hjem fra svømmeturen. Siden har han spekuleret over, hvem der dog kunne finde på at placere glasskåret på badebroen. Han fortæller, at uvisheden er det værste.

- Jeg har talt med børnene om, at de skal være ekstra forsigtige, og de er blevet mere bevidste, siger han til Aftonbladet. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip