Familiefar trækker sin pistol mod politiet, da læger vil slukke for hans søns respirator

En familiefar fra Texas risikerede alt, da han trak sin pistol på et hospital og truede med at skyde personalet. Det skriver opposingviews.com.

Årsagen til den dramatiske episode var panik og afmagt. 

George Pickering ville forhindre lægerne på hospitalet Tomball Regional Medical Center i at slukke for den respirator, som holdt liv i hans søn.

Den unge mand lå i koma efter et hjerteanfald, og lægerne havde besluttet at slukke maskinerne. Men det valg var George Pickering slet ikke enig i.

- De bevægede sig alt for hurtigt. Hospitalet, sygeplejerskene og lægerne.

- Jeg vidste, at hvis jeg fik tre eller fire timer den aften, så ville jeg vide, om George virkelig var hjernedød, fortæller George Pickering.

Til sidst følte den magtesløse far, at den eneste mulighed, han havde, for at holde liv i sin søn var at true personalet på hospitalet.

- På det tidspunkt havde jeg skyklapper på. Det eneste, jeg kunne tænke på, var, at jeg var nødt til at have tid med George.

George Pickering var slet ikke overbevist om, at hans søn var hjernedød, som lægerne hævdede. Han fortæller tværtimod, at hans søn trykkede ham i hånden flere gange den dag.

I tre timer afholdt George Pickering derfor lægerne fra at trække stikket til respiratoren, mens han og politiet pegede deres pistoler mod hinanden. Og måske reddede det sønnens liv.

Han vågnede senere fra sin komatilstand og kom sig fuldstændigt. 

George Pickering blev anholdt efter dramaet, men nogle af anklagerne blev senere droppet, og han blev siden løsladt.

- Der var en lov, der blev brudt, men den blev brudt af de rigtige grunde. Jeg er her nu på grund af det, siger George Pickerings søn.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip