Familiefar vejede 210 kg før massivt vægttab - ingen kan genkende ham nu

Den 35-årige Zah Moore var mere end godt i stand, da han besluttede sig for at tabe sig af hensyn til familie.

Hans kone Amber og sønnen Zach Junior var bekymrede for hans helbred, da pilen på vægten havde sneget sig op på 210 kg. Det skriver The Mirror.  

 

Hans BMI var på 60, da han endte på hospitalet på grund af en madforgiftning. Mødet med sygehusvæsenet fik en djævel til at fare i ham.

Han holdt op med at ryge, drikke sodavand og skar helt sukker ud af sin diæt. Det medførte i første omgang et vægttab på 50 kg.

Derefter fik han i 2014 en gastric bypass, som medførte, at det massive vægttab endte på 134 kg. I dag vejer han 76 kg, og han er blevet beskyldt for at manipulere med billeder af sig selv, fordi folk ikke kan tro på den voldsomme forvandling.

- Jeg ville ikke være en gravsten eller en kiste, min kone og søn kunne besøge. Jeg ønskede at leve, jeg ville nyde mit liv, og jeg ønskede at gøre de ting, folk gør med deres familier, forklarer den 35-årige familiefar.

Læs også: Sandhedens time: Derfor er du for fed 

Han nåede aldrig at komme med på fitnessbølgen. I stedet begyndte han med at gå halvanden kilometer om dagen. Nu går han op til 24 kilometer dagligt.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip