Familiefejde bryder ud til kendisbegravelse

Efter seks måneder i koma gav Bobbi Kristina Browns krop efter, og hun døde den 26. juli. I lørdags holdt familien hendes begravelse, men ikke alle familiemedlemmer brugte dagen på at sørge.

Det skriver Bang Showbiz.

Bobbi Kristina Brown var barn af den afdøde Whitney Houston og Bobby Brown, og de to familier er ikke helt enige om, hvad der skal ske med den unge stjernes ejendom. 

Leolah Brown, der var faster til kendisdatteren, valgte at konfrontere Whitney Houstons søster, Pat Houston midt under begravelsen. Pat Houston er en af Bobbi Kristinas økonomiske værger, der er med til at varetage, hvad der skal ske med den afdødes værdier.

Leolah Brown rejste sig op, mens Pat Houston holdt tale, og var så vred, at flere af deltagerne til begravelsen forsøgte at berolige hende, inden hun til sidst blev bedt om at forlade begravelsen. 

- Hun rejste sig op under begravelsen for at vise, hvor vred hun var, og hendes niece gik over for at bede hende om at gå og være rolig. Hun var meget upassende, sagde familiens gode ven Ellin LaVar, der var hårstylist for Whitney Houston.

Bortset fra det upassende optrin forløb begravelsen i god ro og orden. Sangeren Donnie McClurkin optrådte med sangen "Stand" - præcis som ved Whitney Houstons begravelse for tre år siden.

Endnu en ven af familien, Tyler Perry, havde klippet hjemmevideoer af Bobbi Kristina Brown sammen, så gæsterne kunne følge hende fra barnsben til det allersidste. Familievennen Ellin LaVar sagde, at hun blev meget rørt af videoen og roste begravelsen i sin helhed.

- Begravelsen var meget afslappet og passende for Bobbi Kristina og hendes liv. Den var smuk, sagde hun.

Bobbi Kristina Brown blev kun 22 år.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip