Familiefejde i Føtex: Døtre på seks og 12 deltog i slåskamp

Det var en uenighed mellem to familier, der i juni førte til en større slåskamp i vinafdelingen i Føtex i Ro's Torv i Roskilde. Her kom et ægtepar op at toppes med en 32-årig mand. Det skriver sn.dk.

Alle kommer oprindeligt fra Tyrkiet, og den 32-årige har ifølge ægteparret gennem en længere periode forsøgt at tale deres ældste datter på 22 år fra at bo sammen med en dansk mand.

Ifølge den 32-årige bundede konflikten dog i, at den 22-årige kvinde skulle have kaldt hans kone for en luder overfor hans mor.

Læs også: Syrisk far løsladt: Drabsforsøg på 16-årig datter var opdigtet

Da de tilfældigt løb på hinanden i Føtex, begyndte de tre voksne at råbe, skubbe, slå og sparke på hinanden. Kvinden slog den 32-årige med en fyldt vinflaske.

En tililende Føtex-medarbejder fik dog råbt højt nok til at stoppe kampen for en stund. Men den 32-årige udnyttede pausen til at fatte en flaske og slå kvinden i baghovedet, hvorpå hun gik ud som et lys. Hun blev kort efter kørt til skadestuen med en syv centimeter lang flænge i baghovedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ifølge vidner deltog ægteparrets to yngste døtre på seks og 12 år også i slåkampen, hvor de slog og sparkede den 32-årige.

De tre voksne blev hver dømt til 60 dages betinget fængsel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip