Familiefond afviser Riskær

Klaus Riskær Pedersen kunne i går træde ud i friheden efter fem år i fængsel.

Nu er han klar til at begynde nye projekter med den familiefond, som han stiftede for over 15 år siden. Det meddelte han i går på et pressemøde.

Men familiefonden deler ikke den holdning. Den har ikke talt med Klaus Riskær Pedersen og har ifølge Ekstra Bladet ingen intentioner om et samarbejde.

»Jeg forstår slet ikke udtalelsen, for vi har ikke planer om noget yderligere samarbejde. Jeg har ikke talt med Klaus Riskær, så det må stå for hans egen regning,« siger han til Ekstra Bladet.

Familiefonden ligger ellers inde med en stor portion af Klaus Riskær Pedersens penge. I sin tid skærmede fonden de millioner, som han fik fra salget af Cybercity for kreditorerne. I dag står der omkring 300 mio. kr.

Fonden ledes i dag af et dagligt mandskab og en bestyrelse. En af de domme, som Klaus Riskær har afsonet for, er blandt andet at have narret penge ud af familiefonden. Og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det en af grundene til, at forholdet mellem fonden og Klaus Riskær Pedersen ikke spiller særlig godt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip