Familiemedlem solgte sladder om Jude Law

Sagen om tabloidavisen News of the Worlds ulovlige overvågning af kendisser tog en ny drejning i går. Det kom frem, at et af Jude Laws familiemedlemmer havde solgt histoier om skuespilleren til den australske mediematador Rupert Murdochs nu lukkede søndagsavis.

Law blev i 2012 tilkendt en erstatning på godt 1,1 millioner kroner, da det blev bevist, at en privatdetektiv, som arbejdede for avisen, havde hacket sig ind i telefonsvareren på »Alfie«-stjernens mobil.

Den ulovlige praksis havde stået på i tre år og Law var rystet, men måtte indkassere endnu en ubehagelige overraskelse i går. Ved et retsmøde i Old Bailey i London kom det frem, at en af Laws tidligere ansatte havde forsynet boulevardpressen med oplysninger om skuespillerens privatliv og en nær slægtning havde solgt historier til News of the World.

Law modtog de rystende informationer, da han var indkaldt som vidne for anklagemyndigeden og fik udleveret et dokument, der belastede den unavngivne slægtning.

»Jeg var aldrig klar over, at der var penge indblandet - at nogen fik betaling. Det fandt jeg først ud af her i retten i dag«, sagde den chokerede skuespiller.

Dagens Gossip