Familien er dybt rystet: Lufthavnspersonale slog 19-årig handicappet pige i gulvet

19-årige Hannah Cohen og hendes familie fra Tennessee i USA har taget den samme tur med flyet fra hjemmet i Chattanooga til Memphis i 17 år. 

Det har de, fordi Hannah Cohen har kræft i hjernen og bliver behandlet på St. Jude Children's Research Hospital i Memphis. Strålingen har efterladt hende delvist blind og døv, og hun bliver nemt forvirret.

Det skriver lokalmediet KTLA5.

Da familien skulle hjem fra endnu en behandling den 30. juni, fik de en voldsom oplevelse i lufthavnen, som siden har skabt heftig debat på sociale medier.

Hannah Cohen gik igennem metaldetektoren, og da den reagerede, ville sikkerhedspersonalet scanne hende en ekstra gang. 

- Hun tøvede. Hun forstod ikke, hvad de ville, fortæller hendes mor Shirley Cohen, som forsøgte at fortælle personalet om hendes datters tilstand, så de kunne forstå hendes reaktion.

Men i stedet for at lytte, sørgede politibetjente på stedet for at holde hende på afstand af datteren. Og så brød helvede løs. 

- Hun prøvede at komme væk fra dem, men i næste øjeblik havde en af dem fat i hende nede på gulvet og bankede hendes hoved ned i gulvet. Der var blod alle steder, fortæller den rystede mor til KTLA5.

Hannah Cohen blev anholdt og fængslet. Den aften skulle den unge kvinde ellers have fejret, at hun var færdig med sit behandlingsforløb.

Myndighederne droppede senere sigtelsen mod den 19-årig pige, men nu har familien lagt sag an mod lufthavnen i Memphis og sikkerhedspersonalet for diskrimination. De sagsøger for 100.000 dollars, hvilket svarer til godt 670.000 kroner.

De sagsøgte parter har ikke ønsket at kommentere sagen. 

- Hun er 19 år, men hun vil altid være min baby. Vi har været igennem så meget, siger Shirley Cohen. 

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

Se også dagens 3 mest populære videoer:

I hele sit liv er hun blevet hånet for sin store mave - så tager hun en drastisk beslutning, som chokerer alle:

Hund har buler på bagkroppen - man tror ikke sine egne øjne, da dyrlægen presser dens hud:

Turist ville blot hæve penge i automaten – gjorde en skræmmende opdagelse:

 

 

Dagens Gossip