Familien frygter for George Michaels liv

For bare et år siden slog den britiske sanger fast, at nu var stofferne pakket væk og gemt et sted i fortiden.

Men nu fortæller familien, at det ikke gik helt efter planen for den populære Wham-stjerne, George Michael.

Den Grammy-vindende sanger lod sig indlægge på en afvænningsklinik i Schweiz sidste sommer, og misbruget er tilsyneladende så alvorligt, at familien frygter for sangerens liv. 

I et interview med The Sun fortæller et familiemedlem, hvordan familien er i dyb sorg over misbruget.

- Det er crack, det er marijuana, det er coke. Det var langt ude og kom endnu længere ud. Enten ville han blive spærret inde eller dø. Jeg gruer for, at han vil dø, siger konen til George Michaels fætter, Jackie Georgiou.

George Michael selv afviser dog alle anklagerne og skriver på sin profil på det sociale medie Twitter, at fans ikke skal lade sig narre af Jackie Georgious udtalelser.

- Til alle mine fans. Lad være med at tro på alt det vrøvl, der står i aviserne. Det er fortalt af en person, som jeg ikke længere kender og ikke har set i næsten 18 år, skriver George Michael.

Men ifølge Jackie har George Michaels misbrug varet i flere år og har i flere omgange haft alvorlige konsekvenser for sangeren.

- Der var fester, hvor han tog stoffer og kollapsede og faldt på gulvet. Han vågnede op i opkast. Han var så tynd. Det var slemt, fortæller Jackie.

Den schweiziske afvænningsklinik, som George efter sigende lod sig indlægge på, er en af de dyreste i verden og koster 190.000 pund om måneden. George Michaels talsmand ville ikke bekræfte, at sangeren var tjekket ind og forsikrede, at han var på ferie i Europa.

Jackie Georgious står dog fast og fortæller til The Sun, at trods svimlende dyre behandlinger, lader det ikke til, at klinikken har kunnet hjælpe sangikonet. Hun fortæller, at familien besøgte sangeren på hans 52-års fødselsdag i juni, og at de var dybt chokerede over at se, at han stadigvæk drikker alkohol. 

Den 52-årige sanger havde stor succes med 1980-duoen Wham og senere som solist med blandt andet nummeret "Faith".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip