Familien lokker Odense-topscorer til Viborg

Skrevet af admin

11/02/2016

Dagens topnyheder

HC Odense-topscorer Line Haugsted valgte i januar at benytte en klausul i kontrakten, da hun aldrig for alvor faldt til på Fyn.

Det meddeler Viborg HK, som derfor kunne lave en treårig aftale med venstrebacken, som gælder fra den kommende sæson.

Line Haugsted ønskede at komme tættere på familien i Skive, og med skiftet til hjemstavnens nabokommune kommer det til at ske.

- Jeg valgte Viborg HK, da jeg tror på, at jeg kan udvikle mig personligt i klubben, men også fordi jeg tror på, jeg kan få en rolle og bidrage til holdet.

- Derudover tror jeg på, at vi får et stærkt hold til næste sæson. Samtidig ligger Viborg også dejligt tæt på Skive, hvor min familie bor, siger Line Haugsted til Viborgs hjemmeside.

- Da jeg startede til håndbold, drømte jeg om, at jeg engang ville komme til at spille i Viborg.

- Viborg er indbegrebet af damehåndbold, og de har altid været med i toppen. Det er en rigtig fed klub med masser af sjæl, forklarer den 21-årige tovejsspiller.

I Viborg er planen at give hende tid og ro til at udvikle sig.

- Line er fremtidens spiller. Vi forsøger at bygge det nye Viborg HK op med en langsigtet plan, og her er fokus ikke kun på nuet, men også på at forberede truppen flere sæsoner frem i tiden.

- Line har længe været i vores søgelys, og pludselig opstod der en god mulighed for at tilknytte hende, fortæller cheftræner Allan Heine.

Line Haugsted har tidligere været med til at vinde VM-guld for U18-landsholdet i 2012, og to år senere blev det til en VM-bronzemedalje for U20-landsholdet.

Hun har lavet 65 mål i 16 ligakampe i denne sæson og er dermed sin klubs topscorer.

/ritzau/