Familiens loyale hunde nægter at forlade babyens side, da hun bliver indlagt på et hospital

Forældrene til en kun fem måneder gammel datter, Nora Hall, har ikke mange lyspunkter i disse dage, da de har brugt tiden på et Hospital i Minneapolis i USA, hvor datteren blev indlagt i april.

Den lille pige fik den et slagtilfælde 6. april, der medførte voldsomme hjerneskader.

Det eneste lyspunkt i forløbet var den opmærksomhed, pigen har fået, fra familiens Bassethunde, som har været tydeligt mærkede af den lille piges ildebefindende.

Hundene virkede stressede og kede af det, så familiens første tanke var at fjerne hundene fra situationen og bede dem gå ud af hospitalsstuen.

Efter at have spurgt en forening for Bassethunde til råds, ændrede de dog mening og lod hundene vogte ved deres lille menneskeven.

Hospitalspersonalet havde det helt okay med det, så hundene blev ved lille Nora.

- De har tilladt hundene at være hos hende de sidste par dage, fordi de er så knyttede til hende, skrev moderen, Nora Hall, på sin facebookvæg.

Forældrene besluttede lørdag at slukke for respiratorerne og dermed tage pigen ud af det kunstige koma, hun har befundet sig i gennem flere uger, fordi lægerne mente, at det kun ville tilføre hende flere smerter og trække pinen ud at beholde hende i komaet.

Forældrene fik sidste uge at vide, at Nora aldrig ville blive den samme, smilende, velfungerende baby, hun var for blot en måned siden.

- Hendes hjerne er så skadet, at den ikke engang kan “fortælle” hendes krop, hvordan den skal trække vejret selv. Vi har håbet på et mirakel så meget, at vi ikke indså, at det har været foran os hele tiden. Nora ER vores mirakel, skrev moderen på sin facebookvæg lørdag.

Hun uddybede:

- Vi er fuldkommen knuste. Vores verden er styrtet sammen. Vi er ødelagte, og vores hjerter bløder for vores lille pige. Vi har prøvet så hårdt at redde hende, men det skulle bare ikke lykkes. Fra nu af lægger vi ikke flere opdateringer på. 

Mandag planlagde familien at lade deres lille pige sove stille ind og få fred. De takker for den opmærksomhed, der har været omkring dem og deres datters sygdom.

Læs også: Hun efterlod en tændt diktafon ved sin syge mor hospitalsseng: Fik en chok, da hun afspillede lyden

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip