Fan-modstand preller af på Brøndby-toppen

- Der er mange interessenter i Brøndby. Brøndby Supporters Trust har en klar målsætning om, at de gerne ser Brøndby som værende medlemsejet efter tysk model som for eksempel i Dortmund. Det er da en stor og en smuk tanke, men den er man altså en del år ud i fremtiden for at kunne gennemføre. I første omgang drejer det sig altså om at få skabt et ordentligt kapitalgrundlag for Brøndby, siger Aldo Petersen til bt.dk og fortsætter:

- Jeg tror på, at generalforsamlingen lytter til, hvad vi foreslår. Så jeg er ret sikker på, at der kommer tilskueropbakning. Det gode ved et demokrati, og at alle har en stemme, er, at man er i stand til fremlægge sit forslag på en god måde, og det er jeg overbevist om, vi er, siger Aldo Petersen til bt.dk.

Amatørafdelingen i Brøndby har modsat fansene netop valgt at bakke op om forslaget og støtte bestyrelsen. Så det bliver ikke dem, der skyder ideen ned. Brøndby Supporters Trust var tirsdag endnu en gang ude og opfordre til at stemme imod forslaget om aktieaflønning til medarbejdere. Aflønningsmodellen skal efter planen ske gennem såkaldte 'warrants', der er en bonus, hvor medarbejdere får retten til at tegne aktier ved en fremtidig aktieudvidelse til en på forhånd aftalt kurs.

Det tiltag er man dog ikke tilfredse med hos grupperingen Brøndby Supporters Trust, der også har en plads i bestyrelsen. Modellen med de såkaldte warrants blev også brugt i FC København, hvilket sikrede blandt andre tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard store personlige gevinster.

På dagsordenen skal der også stemmes om en kapitalforhøjelse med en mulig gevinst på 120 millioner kroner. Det forslag forventes at blive stemt igennem, og det bakker man også op om hos Brøndby Supporters Trust.

 

Dagens Gossip