Fan overfalder Justin Bieber på scenen

De Forenede Arabiske Emirater fik en smagsprøve på vestligt pophysteri i weekenden. Arenaen kogte over af begejstring og en enkelt fan smuttede forbi sikkerhedsvagterne og kastede sig over Justin Bieber bagfra, da han gav koncert i Dubai i aftes.

Den hvidklædte beundrer slog til mens Bieber sad ved klaveret, og den unge fan fik også elpianoet væltet, så det faldt fra hinanden.

Vagterne fik dog hurtigt fredsforstyrreren fjernet og sangeren fortsatte sit show, som om intet var hændt.

Bieber gav sin første koncert på stedet lørdag aften. Det var første gang, han optrådte på arabisk grund, og de 27.000 fans på Sevens Stadium var ellevilde, selv om 19-årige popstjerne endnu engang sjoflede sit publikum. Han gik på scenen med to timers forsinkelse.

Forinden havde stigende utålmodighed førte til højlydt buh’en fra publikum, ligesom mange forældre klagede bagefter. De måtte kæmpe med udkørte børn, som oven i købet skulle tidligt op i går, da søndag er almindelig skoledag på de kanter.

Den canadiske popfænomén begyndte på sine sene entréer under sit ugelange ophold i London i februar og lod også sine danske fans vente over en time, da han fornylig gæstede København.

I Dubai beklager den lokale arrangør Done Events: »Vi føler virkelig med fansene og deres forældre. Vi er godt klar over, at der var mange trætte børn søndag morgen«, siger koncertureauets danske diektør Thomas Ovesen til avisen Gulf News og tilføjer: »Alle, der så Justin i aktion, var dog vilde med det show, han leverede. De forlod stadion skrigende af begejstring«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip