Fanget i Filippinerne: Nu er Michael endelig kommet hjem

Et ambulancefly har i dag sørget for, at Michael Christensen fra Nørre Alslev igen er hjemme i Danmark, efter han ufrivilligt har opholdt sig i Filippinerne siden august sidste år. Det meddeler initiativtagerne bag Facebook-gruppen "Kan vi sammen få Michael hjem fra Filippinerne".

- Jeg kan med glæde og stolthed i hjertet fortælle, at Michael nu er landet på dansk jord og at han er modtaget på en afdeling. Forældrene og familien er informeret om hvor. Turen har været lang og hård, men det gik godt, og Michael har klaret det fint, skrev administratoren Janne på siden torsdag eftermiddag.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Dermed kulminerer en større indsat for at få danskeren hjem. Det er nemlig lykkes at indsamle mere end 360.000 kroner, hvilket er den alt overvejende årsag til, at Michael Christensen i dag kunne lande i Danmark.

Michael Christensen blev i august hårdt kvæstet i en motorcykelulykke i byen Cebu. Siden har han været indlagt på et hospital i Filippinerne, men da han ikke havde en rejseforsikring, stod hans familie pludselig med uoverskuelige regninger til både hospitalet og hjemtransporten.

- Det er en kæmpe lettelse at konstatere, at det der for mig var et uovervejet initiativ, som jeg ikke kendte konsekvenserne af, rent faktisk har vist sig at bære frugt i en sådan grad, at det muligvis har reddet en mands liv og at han nu kan genforenes med hans familie, lyder det på Facebook-siden.

Samtidig takker Janne alle som har støtte op om indsamlingen. 

Dagens Gossip