Fanget i solcenter uden tøj og mobil: Forbipasserende greb ind

En 47-årig mand har lært på den hårde måde, at man skal holde sig vågen, mens man tager sol - i hvert fald hvis det er i et solcenter.

Manden, der iført underbukser lå i en solariekabine på Vallensbæk Stationstorv sydvest for København, hørte pludselig, at solcentrets rullegitter var i gang med at køre ned, da han ville tage sol sent onsdag aften. Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi formoder, at man er faldet i søvn inde i kabinen, siger vagtchef Peter Grønbek fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet

Ved lyden af gitteret sprang manden ud af solariet og satte kurs mod solcentrets udgang. Bag ham smækkede døren ind til kabinen.

Læs også: Kropsdele fortsætter med at flyde i land på en af verdens smukkeste strande

Det automatiske gitter rullede helt ned, uden manden kan gøre noget. Men hvad værre var, at han tøj og mobiltelefon befandt sig i den aflåste kabine. Så han havde ingen mulighed for at ringe efter hjælp.

Mens den hjælpeløse mand var fanget i solariets mellemgang, lykkedes det ham at få kontakt med en tilfældig forbipasserende på gaden.

Kort efter dukkede politiet og brandvæsenet op og klippede den 47-årige mand ud af solcentret.

Den uheldige mand, der ikke kunne få sit tøj eller mobiltelefon med, fik en hvid engangs-dragt af ordensmagten, så han kunne komme hjem.

Ifølge politiet kunne manden hente sine ejendele torsdag i solcentret.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip