Fanget på video: Betjent tæsker forsvarsløs kvinde på gaden

En californisk færdselsbetjent tog hårde metoder i brug, da han i tirsdags ville anholde en uidentificeret kvinde i Los Angeles i USA. Det viser en video, som en rystet bilist filmede, da han kørte forbi.

Det skriver onlinemediet Huffington Post.

Læs også: Politihund går amok: Bider anholdt i halsen - se videoen

Videoen, som er lagt på YouTube, viser, hvordan en mandlig betjent går efter en sort kvinde ved en befærdet vej. Betjenten tager fat i kvinden og smider hende ned på jorden, hvorefter han giver den forskrækkede kvinde en serie af knytnæveslag i ansigtet.

Pludselig træder en civil betjent til og hjælper med at holde kvinden nede.   

Læs også: Video: Gravid kvinde tæsker tilfældig - årsagen er chokerende

Manden, David Diaz, der optog videoen er rystet over voldsepisoden, som han beskriver som unødvendig og voldsom.

California Highway Patrol har forklaret sagen med, at kvinden ikke ville standse, da hun fik besked på det, og derfor var betjenten nødsaget til at blive fysisk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

"En fysisk uoverensstemmelse opstod, da fodgængeren fortsatte med at gøre modstand mod en anholdelse. På det tidspunkt blev betjenten assisteret af en civil betjent, der ikke var på arbejde, i forsøget på at give vedkommende håndjern på", skriver politiet i en udtalelse.

Ifølge Huffington Post nægtede kvinden at fortælle sit navn. Efter anholdelsen blev hun bragt til hospitalet for at blive undersøgt fysisk og mentalt.   

Se videoen her:  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip