Fans demonstrerer mod Sony i voldtægtssag

Skrevet af admin

12/03/2016

Mest læste i dag

Den amerikanske sangerinde Kesha får nu stor opbakning i den meget omtalte retssag mod produceren Lukasz Gottwald, bedre kendt som Dr. Luke, som hun anklager for have voldtaget hende.

En gruppe fans samlede sig fredag foran pladeselskabet Sony's hovedkvarter i New York, hvor de råbte "befri Kesha" og afleverede en underskriftsindsamling med 411.000 navne, der kræver, at Sony fyrer den anklagede producer. Det skriver New York Daily News.

Lacy Kohlmoos, der havde organiseret demonstrationen, var optimistisk i forhold til at få opfyldt deres krav.

- Dette vil vise, at når folk står sammen, så kan de virkelig gøre en forskel for denne verden, ikke bare for Kesha, men for kvinder over hele verden, der er blevet misbrugt og er for skræmte til at gøre noget ved gerningsmanden, sagde hun til forsamlingen.

Dr. Luke har afvist anklagerne om voldtægt, der heller ikke er blevet taget videre af retten, som ikke mente, at der var nok beviser til at føre en sag. Produceren anklager i stedet Kesha for at opfinde voldtægtsbeskyldningerne for at komme ud af en pladekontrakt, de har indgået.

- Jeg voldtog ikke Kesha, og jeg har aldrig haft sex med hende. Kesha og jeg var venner i mange år, og jeg betragtede hende som min lillesøster, skrev produceren på Twitter:

- Det er trist, at hun vil fordreje en kontraktforhandling til noget, der er så forfærdeligt og usandt.

/ritzau/FOKUS