Fans med nydanske navne får annulleret deres FCK-billetter til Champions League

Årsag: Deres navne lyder - eller er - udenlandske.

FCK skal i Champions League møde spanske Real Madrid, italienske Juventus tyrkiske Galatasaray. Formentlig særlig i forbindelse med sidstnævnte nærer FCK frygt for, at herboende eller tilrejsende fans af den tyrkiske klub vil forsøge at få plads i Parken på tribuneafsnit reserveret til FCK-fans.

Billetterne til Champions League kan kun købes i samlede pakker, og de uheldige fans har dermed fået annulleret deres billetter til alle FCKs tre hjemmekampe i Parken.

Frygten for ballade under kampen rammer masser af fans med udenlandsk klingende navne.

- Jeg er født og opvokset i Danmark og har dansk statsborgerskab, og selvom jeg har rødder til Tyrkiet, er jeg ikke Galatasaray-fan men jeg besluttede mig for, at købe biletter da jeg ville glæde min lillebror (han er vild med Madrid og C. Ronaldo). Jeg købte så biletter i aftes, og fik bekræftelse og printede min kvittering ud og glædede mig sådan til at få billeterne i en fat da min lillebror snart har fødselsdag, ville han blive sindssyg glad. Men sådan skulle det ikke være!!, skriver Yusuf Pusat til bt.dk.

LÆS OGSÅ: FCK vægter sikkerhed højere end sårede følelser

- Hvordan kan billetlugen overhoved stemple mig som en tyrkisk fan når jeg ikke holder med galatasaray ? Og slet ikke kommer fra Tyrkiet, jeg synes det er diskrimination på høj klasse.. Hvilken sikkershedsrisiko udgør jeg? Jeg har set så mange kampe i parken med mine kammerater, jeg købte billetter og pengene var os blevet trukket fra min konto og nu kan jeg ikke se kampene i parken. Jeg elsker se fodbold, har endda været på Bernabeu, Camp Nou, hamburger Sv, Ajax Amsterdam, Arsenal stadion ( Emirates ) der oplever man da ikke forskelsbehandling. Ellers Brøndby stadion, parken, rundt omkring..., skriver Irfan Ditta.

Wahid Raziq skriver:

- Jeg har købt billetter til FCKs fodboldkampe i går. Efter jeg har betalt og købt billetterne har jeg fået en mail om, at mine billetter er annulleret pga. parkens sikkerhed. Jeg forstår det ikke. Hvilken trussel er jeg? Jeg er ganske almindelig borger i Danmark som arbejder og passer mig selv og har aldrig overtrådt loven. Jeg vil bare ind og se fodbold. Til dagligt arbejder jeg i Nordea. Jeg følger mig diskrimineret, og kan ikke forstå Parkens begrundelse. Er det overhovedet lovligt?- Jeg er dansk statsborger og er født og opvokset i Danmark. Jeg har købt en pakke til Champions League kampene i parken. Billetlugen har valgt at annullere min billet på grund af sikkerhedsmæssige årsager, da jeg bliver anset som udeholdets fan. På hvilket grundlag kan billetlugen afgøre at jeg holder med udeholdet, eller er det blot fordi mit navn er udenlandsk? I så fald anser jeg dette som forskelsbehandling, skriver Ahmet Yildirim.

LÆS OGSÅ: Fanendo Adi tilbage for FCK

De mange fans, der har fået annulleret deres køb af billetter, har angiveligt alle modtaget en enslydende mail fra Billetlugen.dk. I mailen står der:

Kære billetkøber,

Billetinfo UEFA Champions League

F.C. København oplevede i aftes, efter lodtrækningen til UEFA Champions League gruppespillet, at de resterende billetter til de tre kampe i PARKEN blev solgt meget hurtigt via billetlugen.dk. Den store interesse er naturligvis glædelig, men desværre vil dit billetkøb blive annulleret af sikkerhedsmæssige årsager.

Club Secretary Daniel Rommedahl udtaler: Sikkerheden er altid det vigtigste for os i forbindelse med arrangementer i PARKEN. Og derfor gør vi alt for at sikre, at evt. fans af de hold, der gæster F.C. København, kun har adgang til udebaneafsnittet under kampene. Og billetter til det afsnit skal købes via de klubber, som vi har på besøg. Derfor vil vi annullere de billetkøb via billetlugen.dk som umiddelbart kan indikere, at der er købt pladser til et andet sted på stadion af udeholdets fans. Og hvis en dialog med kunden viser andet, så vil købet naturligvis godkendes. Vi beklager den gene dette evt. vil kunne medføre for enkelte af vores tilhængere, men det er en nødvendig foranstaltning i forhold til sikkerheden under kampene, UEFA's regler og PARKENS sædvanlige procedurer.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip