Fans mindes Paul Walker med gaderæs

De to mænd blev dræbt ved en bilulykke i Santa Clarita nordvest for Los Angeles sidste weekend og ulykkesstedet dannede baggrunden for søndagens begivenhed.

Arrangørerne fremviste blandt andet nogle af de biler, skuespilleren sad bag rattet i, når han medvirkede i »Fast & Furious«-filmene. Der var også gaderæs og det foregik for en gangs skyld med politiets velsignelse.

Ordensmagten sendte blot ekstra betjente ud til stedet for at sikre afvikling af trafikken og passe på de mange fodgængere, som myldrede rundt i området.

»Vi forstår godt, at mange ønsker at besøge det sted for at e videre i sorgprocessen«, hedder det i en udtalelse fra Los Angeles’ politi.

Også den lokale kirke bidrog til arrangementet. North Park Community Church i Santa Clarita stillede parkeringsplads og toiletfaciliteter til rådighed.

Der blev lagt bjerge af blomsterbuketter ved den lysmast, Walker og Rodas kolliderede med. Det improviserede mindesmærke er deror nu blevet så stort, at politiet overvejer at fjerne det af hensyn til trafiksikkerheden.

Walker var midt i indspilningen af »Fast & Furious 7« , da han mistede livet forrige lørdag, kun 40 år gammel.

Dagens Gossip