Fans samler underskrifter ind til fordel for Arnesen

Men nu har nogle af klubbens fans taget initiativ til en underskriftsindsamling til fordel for den danske sportsdirektør.

Afstemningen hedder kort og godt 'profrankarnesen', og underskriverne bakker utvetydigt op om Arnesen.

- Vi, de underskrivende fans og medlemmer af HSV, distancerer os fra den nedbrydning, som pressen foretager af Frank Arnesen.

- Vi taler klart for, at Frank Arnesen skal blive og derudover også en have en kontraktforlængelse, så den meget omtalte kontinuitet kan fastholdes.

- Den offentlige opfattelse af en forfejlet personalepolitik, deler vi overhovedet ikke. Tværtimod er transfers som René Adler, Milan Badelj, Artjoms Rudnevs og Hakan Cahanoglu og kontraktforlængelser med spillere som Tah, Beister og Arslan udtryk for HSVs fremtid, og den vil vi gå i møde sammen med Frank Arnesen, lyder erklæringen, som underskriverne bekræfter, at de deler.

Underskriftsindsamlingen, der blev påbegyndt om tirsdagen, er onsdag formiddag foreløbigt nået op på knap 3000 signaturer.

Ifølge de tyske medier har HSV-bestyrelsen tirsdag holdt et seks timer langt krisemøde og er klar til at give danskeren sparket. To mand er i spil til at afløse ham efter, at DFLs (den tyske divisionsforening, red.) direktør Andreas Rettig har sagt nej tak: den tidligere Wolfsburg-træner Felix Magath og den tidligere Hannover-sportsdirektør Jörg Schmadtke.

Arnesen befinder sig selv med truppen i Neuruppin i Brandenburg, hvor man er i fuld gang med en sæsonafsluttende træningslejr.

- Ingen fra bestyrelsen har kontaktet mig. Jeg ser ikke min position som svækket, og jeg fortsætter mit arbejde som normalt, sagde Arnesen tirsdag ifølge Hamburger Morgenpost.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip