Fans skræmmer Joaquin Phoenix

Skrevet af admin

02/01/2014
Han har spillet alienfrygtende landmand i filmen "Signs" og undergået en opdigtet forvandling fra sej skuespiller til fåmælt rapper i mockumentaren "I'm Still Here".Den amerikanske skuespiller Joaquin Phoenix lader til at være en mand med rigeligt med overskud. Men alt det ryger ud med badevandet, når han møder tilfældige fans på gaden. Det fortæller han til det britiske magasin Event.- At være kendt er ikke en del af mit liv. Hvis jeg går rundt, og en eller anden kommer hen til mig med et kamera, så lammer det mig. Jeg kan forestille mig, at hvis du er Johnny Depp, så har du i årevis ligget på det leje af kendthed i en sådan grad, at du forventer det, når du går ud ad døren, forklarer Phoenix til Event ifølge Toronto Sun.Faktisk forsøger Joaquin Phoenix så vidt muligt at undgå de mange klichéer om livet som verdenskendt filmstjerne. Det gør han blandt andet ved at undgå al kontakt med filmbranchen i flere uger efter endte optagelser. Og så bryder han sig hverken om strande eller rejser.- Det er lykkes mig at undgå kendtheden på en måde, hvor jeg stadig bliver fanget i situationer, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op. Jeg føler mig overvældet. Men jeg vil hellere have det sådan i de situationer og så kunne nyde mit privatliv. Jeg har været i stand til at føre det liv, jeg ville, fortæller han til Event.Newspaq

Mest læste i dag

Han har spillet alienfrygtende landmand i filmen "Signs" og undergået en opdigtet forvandling fra sej skuespiller til fåmælt rapper i mockumentaren "I'm Still Here".

Den amerikanske skuespiller Joaquin Phoenix lader til at være en mand med rigeligt med overskud. Men alt det ryger ud med badevandet, når han møder tilfældige fans på gaden. Det fortæller han til det britiske magasin Event.

- At være kendt er ikke en del af mit liv. Hvis jeg går rundt, og en eller anden kommer hen til mig med et kamera, så lammer det mig. Jeg kan forestille mig, at hvis du er Johnny Depp, så har du i årevis ligget på det leje af kendthed i en sådan grad, at du forventer det, når du går ud ad døren, forklarer Phoenix til Event ifølge Toronto Sun.

Faktisk forsøger Joaquin Phoenix så vidt muligt at undgå de mange klichéer om livet som verdenskendt filmstjerne. Det gør han blandt andet ved at undgå al kontakt med filmbranchen i flere uger efter endte optagelser. Og så bryder han sig hverken om strande eller rejser.

- Det er lykkes mig at undgå kendtheden på en måde, hvor jeg stadig bliver fanget i situationer, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op. Jeg føler mig overvældet. Men jeg vil hellere have det sådan i de situationer og så kunne nyde mit privatliv. Jeg har været i stand til at føre det liv, jeg ville, fortæller han til Event.

Newspaq