Fantastisk billede viser familiens hund redde lille drengs liv

Dorrie Nuttall har efter den dramatiske nat lagt et billede af makkerparret på Facebook, hvor hun udtrykker sin taknemmelighed for den lille servicehund Jedi, som er hendes søns bedste ven - og en ægte helt i familien.

Hende søn Luke har diabetes og er afhængig af servicehunden Jedi, som er trænet til at alarmere Lukes forældre i kritiske situationer.

- Dette ligner måske bare en hund, en sovende dreng og et tal på en skærm, men dette øjeblik lige der er så meget mere end det. Dette er et billede af Jedi, der redder sin dreng, skriver den bevægede mor i opslaget.

Der udspillede sig et større drama, fem minutter før billedet blev taget af Dorrie Nuttall.

Alle i huset sov tungt, da Jedi pludselig sprang op på Dorrie Nuttalls seng og ned igen. Hun mærkede det godt, men reagerede ikke på det. Jedi begyndte at bukke sig ned, hvilket er dens signal om, at der er noget galt.

Dorrie Nuttall bad Jedi om at hoppe op i sengen og lægge sig til at sove, men den nægtede. Dens vedholdenhed gjorde, at Dorrie Nuttall forstod alvoren, og hun tjekkede straks sin søns blodsukkerniveau. Tallet var på 57, hvilket er alarmerende lavt. 

Sønnen Luke lå intetanende og sov trygt, og uden Jedi ville ingen have opdaget den kritiske situation. 

Dorrie Nuttall har brugt de sidste tre år på at træne Jedi til at alarmere familien, når Lukes blodsukkertal er for lave eller høje - og nu har det hårde arbejde givet pote.

Jedi reddede Lukes liv.

- Midt i en sygdom, som gør alt i dens magt for at gøre livet besværligt for os, er dette et billede af loyalitet, kærlighed og udholdenhed, skriver Dorrie Nuttall i opslaget på Facebook, som er blevet delt godt 180.000 gange.

Læs det fine opslag i sin helhed herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

This may just look like a dog, a sleeping boy and a number on a screen, but this, this moment right here is so much...

Opslået af Saving Luke - Luke and Jedi - Fighting Type 1 Diabetes Together på 3. marts 2016

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip