Fanvrede og æggekast mod Clarence Seedorf i Brasilien

Tålmodigheden hos de mest fanatiske fans af den brasilianske storklub Botafogo er ikke den største.

I denne weekend tabte Botafogo med den 37-årige hollandske stjerne Clarence Seedorf på holdet med 1-2 på udebane til Internacional fra midten af den bedste brasilianske fodboldrække.

Det var Botafogos andet nederlag i træk, og så fik klubbens spillere ellers en hed velkomst, da de vendte retur fra udekampen til Rio de Janeiro, hvor Botafogo har hjemme.

En større gruppe fans stod klar med hårde ord til spillerne og samtidig blev spillerbussen overdænget med æg. Clarence Seedorf, der tidligere i karrieren har optrådt for Real Madrid, AC Milan og Inter, var blandt de spillere, som fans'ene gik efter.

Botafogo indtager en placering som nummer fire i den brasilianske liga med samme pointantal som Goias på femtepladsen.

De fire bedste hold kvalificerer sig til næste års Libertadores Cup, og Botafogos fans har advaret om, at der vil opstå problemer, hvis ikke Botafogo kvalificerer sig til Sydamerikas svar på Champions League.

Botafogo har kæmpet med om førstepladsen i det meste af sæsonen, men det er blot blevet til fire point i de seneste fem spillerunder. Rækken toppes nu suverænt af Cruzeiro med 71 point, mens Botafogo har 53 point.

Der resterer fortsat fem spillerunder i den brasilianske liga.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip