Far bliver hængt ud for dette billede, som har vist sig at være en formue værd

Glæden var stor, da engelske David Bellis vandt en rejse i en fotokonkurrence, men lykken var kort, for nu bliver han kraftigt kritiseret for sit vinderbillede. Det skriver The Guardian.

Den 31-årige far og hans tre-årige søn, Jacob, tog et selfie på en gåtur i det nordlige Wales, hvor en smilende hest tilfældigvis insisterede på at være med på billedet. Da far og søn opdagede hesten på billedet, besluttede de at sende det sjove billede ind til en konkurrence om en rejse til 20.000 kroner, da de aldrig havde været på ferie sammen.

Læs også: Hans bedstefar bar slipset til bryllupper: Kan du tyde det utrolige budskab på slipset?

Til alt held vandt David og Jacob rejsen, men da ejeren af den grinende hest, Nicola Mitchell, så billedet, blev hun rasende. For ingen havde spurgt hende om tillladelse til at bruge billedet.

Siden har den vrede kvinde henvendt sig til David og krævet halvdelen af rejsen, ligesom hun har klaget til firmaet bag fotokonkurrencen. Venner af Nicola Mitchell har skrevet hadefulde beskeder til David, hvor han bliver hængt ud som en skamfuld tyv.

Hovedpersonen selv, David, er helt uforstående overfor den vrede, han er blevet mødt med.

- Billedet er jo taget på en offentlig sti, som alle bruger for at komme til den lokale skole, og alle kan se hestene der, udtaler David Bellis, som mener, at hesteejeren er jaloux.

Læs også: Far tager billede af højgravid kone på stranden, men pludseligt dukker der noget uventet op i baggrunden

Ifølge Nicola Mitchell har David og hans søn forhindret hendes datter i at vinde konkurrencen, på trods af hverken mor eller datter anede, at konkurrencen fandtes. Historien melder ikke noget om, hvorvidt hestejeren har fået noget ud af at klage til firmaet bag konkurrencen.

- Der skulle i det mindste være en form for gestus til os, da det er vores hest, der har sørget for, at de har vundet ferien, forklarer Nicola Mitchell. 

Dagens Gossip