Far er rasende da han opdager hvad sønnen blev tvunget til at stikke hovedet ned i

En gruppe forældre fra Virginia i USA er chokerede og rasende, efter en gruppe elever i anden klasse angiveligt er blevet tvunget til at stikke hovedet ned i en spand med tis.

En af de forældre, som nu kræver lærerne fyret, er Shawn Martin.

Hans otteårige søn kom oprørt hjem fra skole og sagde, han havde haft en dårlig dag. Faderen vil aldrig glemme forklaringen, han fik, rapporterer NBC.  

- Jeg sagde, “Du er en otteårig i anden klasse. Hvor dårlig kan din dag egentlig have været?”, husker Shawn Martin.

Sønnen forklarede, at nogen havde tisset i en legetøjsspand. Derefter havde en kvindelig lærer tvunget alle drengene til at lugte til urinen i spanden.

- Stikke deres hoved i spanden, lugte til urinen og give deres mening til kende ud fra lugten om, hvilket barn der kunne have tisset i den, siger faderen.

Efterfølgende sendte skolens ledere en seddel med børnene hjem, hvor der stod, at de kan have været udsat for kropsvæsker i klasselokalet. Læreren, der har arbejdet som sådan i 26 år, er stadig ansat.

- Det er et personaleanliggende. Der er blevet taget passende foranstaltninger for at sikre sig, at sådan en opførsel ikke gentager sig. Vi har fortsat ingen kommentarer, lyder en udtalelse fra skolen.

Læs også: Birgitte knuste rude hos rengøringskunde, da politiet nægtede at komme - blev mødt af chokerende syn

Det mildner dog på ingen måde den rasende far.

- Jeg synes ikke, det er passende. Den kvinde var der for at undervise min søn i dag. Jeg forstår ikke, hvordan ledelse kan lade hende komme tilbage og undervise de børn, siger Shawn Martin.

Ifølge ham vil skolen feje episoden ind under gulvtæppet. Han har derfor klaget. Skolen har tilbudt ham, at han kan flytte sin søn til en anden klasse. Men det mener han vil være at straffe den forkerte.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip