Far finder chokerende video på sin søns iPad - afslører drengens mor

En rystet amerikansk mand har lagt en video på Facebook, som han har fundet på sin søns tablet.

Shane Hamre fra Josephine County i staten Oregon opdagede klippet på sin søns iPad, da de to havde samvær, og han har efterfølgende delt det på sociale medier som et bevis på, at moderen er voldelig over for deres fælles dreng. Det skriver opposingviews.com.

I begyndelsen af klippet ser man den unge mor synge til kameraet, da sønnen kommer ind i billedet. Han spilder angiveligt et glas mælk på gulvet, hvorefter han griner, og det får kvinden, som ifølge Daily Mail er i midten af 20'erne, til at se rødt.

Hun smider sin søns iPad fra sig, mens den stadig filmer, og så begynder hun at skrige af sin unge søn, at han straks skal rydde op. Derefter hører man det, der lyder som smæk eller lussinger.

Shane Hamre forklarer på Facebook, at han så det ubehagelige klip sammen med sin søn, og at han er rædselsslagen for sin mor.

- Min søn så det sammen med mig, og han var angst for, at hans mor skulle finde ud af det og slå ham igen. Han sagde, at hun slår ham, når hun er sur. Ingens børn fortjener det her, skriver han i opslaget på Facebook.

Shane Hamre har angiveligt forsøgt at gå rettens vej med optagelserne, uden at det har ført noget med sig. Han er sikker på, at han straks var blevet anholdt, hvis det var ham, der havde været fysisk over for sønnen og ikke en kvinde.

- Jeg er så ked af det på min søns vegne, skriver han.

Videoen blev lagt på Facebook af drengens far sidste år, og den skaber stadig stor debat.

Se den herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip