Far glemte datter i glohed bil og puttede hende i køleskab: Nu forsvarer han sig

En amerikansk far skabte sidste uge stor debat på de sociale medier, da det kom frem, at han var skyld i sin seks måneder gamle datters død. Hændelsen i sig selv var nok til at få en del internetbrugere til at kritisere ham for at glemme sit barn i fire timer i en bil, da temperaturen udenfor ramte de 32 grader.

Hans reaktion blev dog også mødt med chok; i stedet for at ringe til politi og ambulance omgående, bar han liget af den lille pige ind i familiens køleskab, hvor han holdt hende på ”ubestemt tid”, før han forsøgte genoplivning og ringede efter hjælp. Det skriver Daily Mail

Læs også: Far glemte tre måneder gammel datter i brandvarm bil – forsøgte at genoplive hende i fryser

Faderen, 33-årige Michael Thedford fra Dallas, Texas, USA, forklarer sig nu en pressemeddelelse via sin advokat, hvor han og moderen til barnet skriver:

- Vi er knuste over tabet af vores smukke lille datter. Vi elsker vores børn. Vi elsker Fern (den lille pige, der afgik ved døden red.), og vores hjerter vil aldrig kunne heles igen.

Dertil lyder Michael Thedfords forklaring på hændelsen, at det var en forandring i hans ellers daglige rutine, der gjorde, at han glemte sin datter i bilen.

Forløbet på dagen var, at han satte parrets to større børn på tre og fem år af i børnehaven ved 9-tiden, og at Michael, der er arbejdsløs lærer, derefter tog hjem og faldt i søvn på sofaen i fire timer, før fejlen gik på for ham. Han fandt Fern, varm og stiv i bilen, og her var det desværre for sent at redde hende.

Michael Thedford er nu sigtet for manddrab af det lokale politi. 
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip