Far har brugt over 4,5 millioner kroner på at se sin søn på Cypern

For syv år siden, flyttede hans ekskone til Cypern, og tog deres dengang toårige søn med sig. Siden har savnet til den lille dreng været så stort, at Stuart Whipps  har brugt millioner af kroner for at være en faderfigur for sin søn.

Den 37-årige far fra Reading i Storbritannien fik sønnen Charlie i 2006 med sin cypriotiske ekskone Chrys Faulla. Men Charlie var kun to år gammel, da ægteskabet gik i stykker, og mor og søn flyttede tilbage til Cypern for at bo.

Læs også: Denne far viser sin datter, at der intet pinligt er ved hendes høreapparat

Da begyndte den dedikerede far at tage 20-timers vagter på arbejdet for at spare op, så han siden har kunnet besøge sin nu niårige søn hver anden uge og se ham vokse op - et arbejdspres, der på et tidspunkt gav ham et hjerteanfald.

 

- Siden han blev født, har jeg haft et stærkt bånd til ham, og jeg vil give alt for at være den bedste far, jeg overhovedet kan. Jeg har været forgældet og arbejdet så hårdt, at jeg jeg fik et hjerteanfald, men det var det hele værd. Der er intet, jeg ikke vil gøre for at gøre min søn glad. Selv hvis jeg går konkurs, siger Stuart Whipps til Daily Mail.

Han anslår, at han har været på Cypern 190 gange og brugt over 4,5 millioner kroner på fly, hoteller og billeje samt sagomkostninger i kampen for at få sin søn med hjem til Storbritannien. han har desuden opsagt sit faste job i et IT-firma for at blive selvstændig bankmand med mulighed for at arbejde fra Cypern under sine besøg.

Læs også: Psykologer advarer mod delt forældremyndighed over børn under tre år

I dag er kan gift med en anden kvinde og har to dødtre. De har været med nede og besøge Charlie, men han har ikke lyst til at rykke teltpælene op og flytte hele familien ned til sin søn. Han ønsker ikke, at de skal fratages deres familie og venner derhjemme.

- Jeg vil bare gerne være sammen med min søn, men jeg mener ikke, at jeg bliver nødt til at flytte til at andet land for at være sammen med ham, siger Stuart Whipps, der mener, at systemet er for meget på moderens side i denne slags sager.

Han har tidligere kæmpet for forældremyndigheden, men har tabt.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip