Far hører datters paniske skrig efter hjælp fra busk - han gør det eneste rigtige

Et mareridt udspillede sig for en ung pige, da en fremmed 18-årig mand sprang på hende og tvang hende til sex. Retssagen med de uhyggelige detaljer er netop afsluttet. Det skriver den engelske avis The Mirror.

På valentins dag gik en 16-årig pige og talte i telefon med sin kæreste, da hun pludselig blev overfaldet bagfra og trukket i håret ind i en busk i byen Bristol i det sydvestlige England.

Inden den 18-årige gerningsmand, Jordan Banks, holdt den skræmte pige hårdt for munden, nåede hun at råbe: “Far”. Hendes far befandt sig i nærheden, men han var ikke inden for synsvidde.

Læs også: Far til voldtægtsforbryder siger, at sønnen betaler dyrt for “20 minutters sjov”

Faren hørte datterens nødråb og ledte panisk efter hende. Imens tvang overfaldsmanden pigen til at tage tøjet af og udføre seksuelle ydelser på ham - hans to forsøg på samleje mislykkedes.

Da den chokerede far fandt sin datter og Jordan Banks, råbte han: “Hvad har du gjort ved min datter?”.

Den 18-åriges flugt fra stedet blev kort, for politiet fangede ham kort efter den grove forbrydelse.

I retten i Bristol erklærede Jordan Banks sig skyldig i voldtægt, voldtægtsforsøg, seksuelle overgreb ved penetration og tyveri af pigens mobiltelefon.

Læs ogsåMand frifundet for voldtægt af 14-årig: Nu raser hendes far på Facebook

Under retssagen kom det frem, at Jordan Banks havde sagt til sit offer, at han var trænet til at dræbe. På trods af forsvarsadvokaten kæmpede for en mild straf til Jordan Banks på grund af hans meget lave iQ og dårlige barndom, valgte dommeren at sende ham otte år på en institution.

Efter dommen havde den 16-årige pige følgende kommentar:

- Jeg er okay. Intet vil nogenside være en lang nok straf, men det, han fik, var godt.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip