Far kørte 3-årig datter ihjel: Troede det var et stykke legetøj

En frygtelig tragedie ramte i vinter en britisk familie, da faderen kørte deres lille datter over en skæbnesvanger aften i februar.

Det skriver The Sun.

Læs mere: Mor skubber baby i sikkerhed få sekunder før enorm betonplade rammer hende i hovedet

Faderen Richard ramte sin treårige datter Lacey Bell ved et uheld, da han kørte væk fra en kantsten uden at vide, at datteren stod ved siden af bilen. Da Richard kørte ud på vejen, faldt Lacey under køretøjets baghjul og han ramte den lille pige, der fik så alvorlige skader, at de endte med at koste hende livet.

Foto: Privat

Faderen har fortalt, at han først troede, at han var kørt over en dukke eller et andet stykke legetøj. Så troede han, at det var katten, han havde ramt. Men til sidst gik det op for ham, at det var hans datter. Da Richard indså, hvad der var sket, begyndte han at skrige:

- Jeg har lige kørt min lille pige over. Jeg har slået mit barn ihjel. Hvad har jeg gjort min familie, jeg har slået min lille pige ihjel.

Læs mere: Sådan vælger du en sikker autostol til dit barn

Faderen skyndte sig på hospitalet med Lacey Bell, men hun døde af sine skader en times tid efter ankomsten. Pigen var sandsynligvis fulgt efter sin far, da han forlod familiens hus for at købe ind - men desværre havde han ikke opdaget det.

Undersøgelser på hospitalet viste, at det var et kraniebrud, der kostede Lacey Bell livet.

- Hun var en særlig og smuk lille pige. Hun vågnede altid glad op. Det, der knuser mit hjerte mest, er at jeg ikke vil opleve de største øjeblikke i hendes liv, fortæller Lacey Bells mor Louanna Southern.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip