Far og søn hitter på nettet: I et år fik mor disse geniale videoer, når hun var væk

Skrevet af admin

07/08/2016

Dagens topnyheder

Hvad laver fædre, når de er alene med deres børn?

For 30-årige Eric Bruce er svaret enkelt: Han optager videoer – og masser af dem. Det skriver Upliftingforever.com.

For hjemme hos parret Eric og Priscilla Bruce har far-Eric nemlig rigelig med alenetid sammen med deres lille søn Jack.

For mens Bruce har normale arbejdstider, så arbejder hans hustru Priscilla både aften- og weekendvagter som hår- og makeupartist. Det giver dermed 'drengene' en masse tid sammen – tid som de bruger på at indspille filmklip med små lydbidder fra forskellige film og sange.

Efterfølgende sender Bruce klippet til Priscilla, så hun ved, hvad de to laver.

Idéen til videoerne opstod, da Jack var bare tre uger gammel. Her blev han nemlig indlagt på hospitalet og skulle opereres. Selvom operationen var harmløs, og alt forløb godt, så har Priscilla alligevel haft svært ved at vende tilbage til arbejdet, i månederne efter indlæggelsen.

Tanken om at skulle være væk fra sin lille søn var svær for den nybagte mor, og derfor besluttede Bruce sig for at lave de små humoristiske klip, så Priscilla kunne føle, at hun var hjemme hos de to.

De mange videoer er blevet optaget over et helt år, og derfor kan man også se, hvordan lille Jack vokser undervejs.

Det er dog ikke kun Priscilla, der har nydt godt at de underholdende videoer. For Bruce har også lagt dem på YouTube, og her har de hittet så meget, at over fem millioner mennekser, har set denne video, hvor mange af klippene er samlet.

Og man må da også give den kreative far, den søde dreng (og den intetanende hund), at de små videoer er både hylende morsomme og utrolig søde.

Du kan se de to folde sig ud her.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: