Far opdager, at en ven af familien misbruger hans datter - tager sagen i egen hånd

Tilbage i juni 2014 blev Brandon Moore fra Lorena i Texas indlagt på hospitalet. Lægerne mistænkte hans symptomer for at være en aneurisme - en udvidelse af blodkarrene.

Han kone fulgte med ham på hospitalet, mens en ven af familien tilbød at komme forbi og passe på parrets tre børn. Familien takkede nej til tilbuddet, men vennen tog alligevel derover. Han havde ikke rene intentioner. Det skriver The Daily Beast

- Den lort fandt ud af, at jeg var på skadestuen, kørte over til mit hus, mens min datter sov og misbrugte hende i hendes egen seng, siger Brandon Moore til mediet.

Datteren var 14 år, da misbruget fandt sted. To dage efter opdagede forældrene, hvad der var sket, da pigen skulle til sit årlige tjek hos lægen.

Her kørte vennen af familien, som havde begået overgrebet, pigen hen til klinikken. Han var angiveligt oprørt over, at han ikke måtte komme med ind til undersøgelsen. Det gik ikke op for ham, at også pigens mor var på lægeklinikken, og at hun fik at vide, at han havde “skabt” sig over ikke at måtte komme med ind.

Efter et kvarter afslørede den 14-årige pige episoden, hvor vennen af familien havde misbrugt hende, mens faderen var på hospitalet. Men ikke nok med det. Hun fortalte også, at han havde misbrugt hende i fem år forinden.

Læs også: 15-årig pige forsøger forgæves at fortælle sin mor om voldtægt, så hun tager sagen i egen hånd

Hun havde angiveligt ikke fortalt nogen noget, fordi hun frygtede, de ikke ville tro hende.

Tog sagen i egen hånd
Familien gik til politiet, som sagde, at en undersøgelse af sagen kunne tage flere måneder. Derfor lagde Brandon Moore selv en plan.

Han tændte bruseren, låste fordøren og sendte en besked til vennen af familien fra sin datters telefon. Han skrev, at “hun” var i bad, og at hun ville være klar til at blive hente om 15 minutter.

Efter at have modtaget sms’en, ringede familievennen til Brandon Foster for at sikre sig, at han ikke var hjemme. Det lod faderen som om, han ikke var.

Da manden ankom til huset og opdagede, at døren var låst, gik han ind gennem bagdøren.

- Hvis han ikke var pervers, ville han være kørt ind i indkørslen og have dyttet eller banket på døren, siger Brandon Moore.

I stedet gik han ind på badeværelset og trak brusegardinet fra. Så trådte faderen ind. Han optog flere minutter, hvor de to mænd skændtes og sloges, indtil politiet ankom.

Lang fængselsstraf
Optagelsen af diskussionen blev afspillet i retten, da familievennen var anklaget i april i år. Han blev idømt 55 års fængsel og en bøde på 40.000 dollar - 260.000 kroner.

- Jeg håber, at der er en særlig plads i helvede til folk som dig, sagde Brandon Moore til sin tidligere ven under retssagen.

Læs også: Far hakkede hånd af mand, der misbrugte 7 måneder gammel datter

Det lokale politi opfordrer ikke andre til at bruge samme metode som Brandon Moore. Men de erkender, at hans indsats var effektiv.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip