Far redder 12-årig datter, efter han indser, at hun ikke er på sit værelse

En 12-årig pige fra det sydlige Californien blev mandag aften reddet fra en potentiel krænker, da hendes far vågnede og opdagede, at hun ikke var hjemme.

En 27-årig mand, som pigen havde mødt på de sociale medier, er ifølge opposingviews.com i søgelyset, efter han tilsyneladende havde lokket pigen til at mødes med ham, ved at lokke hende med gaver.

Faderen Tim LeBlanc hævder, at han vågner hver nat, for at se til sine børn. Da han så, at vinduet stod åbent og datteren var væk, tog han sin lastbil og kørte rundt i nabolaget for at kigge efter hende.

Tim fandt sin datter på gaden med en voksen mand.

- Så snart min datter så min lastbil, må hun have sagt noget, for så snart, jeg så dem, begyndte hun at bakke væk, og han begyndte at gå den anden vej. Jeg kom rundt om hjørnet, steg ud og pågreb ham, siger Tim LeBlanc.

Pigen var efter sigende på vej ind i mandens bil.

Bagdøren stod åben, da Tim kom til stedet.

Den 27-årige mand er nu i politiets varetægt. Pigen hævder, at hun troede, at han var 16 år gammel.

Han havde kontaktet hende på Instagram, siden havde de skrevet sammen, og manden havde sendt hende nøgenbilleder af sig selv.

Der venter ham en sigtelse for at have mødtes med en mindreårig med slemme hensigter. Hans familie fortæller, at han lider af psykiske problemer.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip