Far så, hvad søn gjorde ved en kunde: Fyrede ham på stedet

Dillon Arnold havde bestilt nogle drinks i en bar på restauranten ”All Stars Bar & Grill” ved Warwick lufthavn i USA, og skulle til at betale regningen, da hans hjerte pludselig sprang et slag over.

- Jeg var ved at skrive under på regningen. Jeg lagde ikke rigtig mærke til den, men så læste jeg tilfældigvis, hvad der stod i hjørnet på den, og så tænkte jeg bare “wauw”. Mit hjerte sank bare ned i maven på mig, siger kunden til WJAR-TV, ifølge mediet turnto10.

Bartenderen, der viste sig at være søn til stedet ejer, havde skrevet ”Fatty” på regningen – altså svarende til ”fede”, "fedberg" eller ”tykke” på dansk. Formodentligt uden at kalkulere med, at kunden rent faktisk tjekkede alle ordene på bonen.

I tider med sociale medier - hvis ikke i alle tider-, viste det sig at være en virkelig dårlig ide. Dillon, der naturligvis var ked af det og stødt, lagde nemlig et billede på sin facebookvæg af regningen og den stødende kommentar, og derfra tog det fart.

Læs også: Mor og datter løb fra regning på Jensens Bøfhus - det kom de til at fortryde

Beskeden har vakt vrede, og ejeren af restauranten har undskyldt offentligt i medierne med blandt andet følgende ord:

- Jeg vil gerne undskylde til dig, Dillon, af hele mit hjerte. Det er ikke sådan et menneske, hverken jeg eller mine ansatte eller mit barn er, sagde ejeren med efternavnet Ambrosio.

Han har handlet ved at tilbyde Dillon et gavekort på 50 dollars til restauranten, og desuden har han valgt at fyre sin søn for hændelsen.

Sønnen selv har undskyldt sig på de sociale medier, hvor han giver udtryk for, at han var barnlig, tankeløs og uforskammet, og at han godt kan forstå, at han er blevet fyret for det.

Den 18-årige må end ikke spise i sin fars restaurant – men alligevel ønsker Dillon Arnold umiddelbart stadig ikke at sætte sig til bords på restauranten en anden gang grundet dét knæk i selvtilliden, hændelsen gav ham.

Læs også: Han blev mobbet for at være anderledes, men 10 år senere gør han indtryk på alle

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip