Far ser en fremmed made sin lille datter - da mor ser det er hun målløs

Skrevet af admin

30/07/2016

Mest læste i dag

Billedet af en tjener på restauranten Olive Garden i Little Rock går lige nu viralt.

Det viser en tjener made en lille pige, så hendes udmattede forældre kan få noget at spise.

Forud var gået en voldsom dag for forældrene Dallas Fremch og Ty Garrett, der havde været på hospitalet hele dagen med den fire måneder gamle Elle. Efter Elle fik sin vaccination, fik hun feber. Det er i sig selv ikke unormalt, men da feberen blev ved, og den lille pige blev ved med at kaste maden op, blev forældrene urolige, skriver Little Things.

Dallas French besluttede sig for at tage Elle til lægen. Der blev taget blod- og urinprøver. Lægerne mistænkte en virus for at være skyld i pigens sygdom.

Efter en uge kom resultaterne tilbage. Elle havde fået en E-coli-infektion og måtte på hospitalet igen til flere test.

Efter den hårde tur på hospitalet tog parret på restauranten for at få noget at spise og stresse lidt ned. Så snart de satte sig begyndte datteren at græde og vride sig.

Læs også: Her pågriber Mikaela tyven - i bikini: ‘Jeg havde også gjort det nøgen’ http://www.dagens.dk/udland/her-p%C3%A5griber-mikaela-tyven-i-bikini-jeg-havde-ogs%C3%A5-gjort-det-n%C3%B8gen

Dallas French tabte sutteflasken med indhold ud over gulvet, da den lille pige skulle mades. Tjeneren kom hen til bordet.

Uden et ord om den spildte mælk, tilbød han straks at made barnet, så de udmattede forældre kunne få noget at spise.

(Artiklen fortsætter under billedet) 

- Det smeltede vores hjerter, og det har vi brug for mere af! Han madede hende. Jeg spiste min salat og brød, og mælken på gulvet blev tørret op, da vi var taget af sted, fordi han forstod. Han vidste ikke engang, hvad vi havde været igennem den dag og viste os bare kærlighed og forståelse. Ikke irritation over, at jeg havde svinet til og at min baby skreg. Jeg ville ønske, jeg havde fået hans navn, for han fortjener at blive takket, skriver Dallas French i et opslag på restaurantkædens Facebook-side. 

Læs også: Han henter sin 86-årige bedstemor: Se hendes ansigt, da hun hører nyhederne i radioen

Billedet og fortællingen om den søde tjener er i skrivende stund liket over 180.000 gange og delt af 37.000.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: