Far skulle klæde babyen på, men noget gik galt - nu skraldgriner hele verden af hans fejltagelse

Der er mange udfordringer i at blive forældre. Ikke alene skal man finde ud af at passe et spædbarn.

Der er også en hel del tøj og udstyr, man pludselig skal have styr på.

Det kan Gemma Louise Davis’ mand skrive under på. Hun har lagt et billede på Facebook, der viser, hvad der skete, da manden skulle give deres 10 uger gamle søn en sparkedragt på. 

- Min man klædte vores ti uger gamle baby klar til at blive puttet. Jeg kom nedenunder og fandt ham klædt sådan her på! Min mand sagde, at han syntes, Lennys sparkedragt var et genialt design, fordi det med hans ord havde indbyggede luffer sammen med en nem adgang til bleskift. Jeg kunne ikke holde op med at grine! Han var så blank over for det faktum, at sparkedragten faktisk var omvendt på, og så alvorlig i sin udtalelse. Jeg er så glad for, at jeg fik taget dette billede…, skriver hun til den lille misser.

Billedet er blevet liket mere end 115.000 gange og delt knap 14.000 gange. I kommentarfeltet vælter det frem med lignende anekdoter.

- Første gang, jeg efterlod min mand med vores nye baby, så jeg kunne komme til lægen til check, kom jeg hjem og opdagede jeg, at han havde klippet hendes natkjole af med en saks, fordi han ikke ville bøje hendes arme og så videre, skriver BobandChristine McMillian.

Claire Rockett skriver:

- Trøst ham med, at han ikke er den eneste, der har lavet den fejl.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip