Far slog 2-årig datter ihjel: Forstyrrede ham midt i computerspil

Anthony Sanders er netop blevet sigtet for at have myrdet sin egen 2-årige pige, da far og datter var alene hjemme i familiens hus i Watauga i Texas.

Politiet hævder, at 31-årige Anthony kvalte datteren, Ellie Sanders, i et raserianfald, fordi hun forstyrrede ham, mens han spillede computer. Det skriver The Mirror.

Den lille piges mor var ude, da tragedien skete den 12. december sidste år. Og da moren kom hjem om aftenen, fortalte faren, at Ellie sov i sin seng.

Kort efter forsøgte Ellies 5-årige bror at vække hende, men uden held, det fik moren til at bliev bekymret. Øjeblikket efter fandt moren Ellie bevidstløs og uden vejrtrækning i sengen.

Selvom den lille pige kom på hospitalet i en fart, blev hun erklæret død ved ankomsten. Lægerne lagde med det samme mærke til, at den døde Ellie havde mærker på sin krop og blodsprængte øjne.

Dødsårsagen var kvælning - en hånd var blevet holdt over hendes mund.

Ifølge politiet spillede Anthony Sanders konstant computer og gik meget op i det. Derfor lyder deres teori, at han slog sin datter ihjel, fordi hun forhindrede ham i at spille.

For fem år siden blev Anthony Sanders anklaget for at forsøge at kvæle Ellies mor, men sagen faldt til jorden, og han slap for straf.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip