Far til fire til søs er årets mest sete familiefilm

For sjette gang i træk er Far til fire den mest sete danske familiefilm. Med 354.578 solgte billetter til og med efterårsferien har ”Far til fire til søs” lagt sig på en klar førsteplads over mest sete danske familiefilm i år. Det er sjette gang Far til fire kåres til årets mest sete danske familiefilm.

Børnefamilierne er ellevilde med filmen, og Ramasjangs børneanmeldere gav filmen 5 ud af seks stjerner. Biograf tallene taler også for sig selv.

- Alt tyder på, at vi overgår den sidste Far til fire film ”Far til fire tilbage til naturen”. Det er fantastisk at danskerne efter seks film stadig tager så godt imod Far til fire. Denne sjette Far til fire film er kun overgået af den allerførste af de nye far til fire film (Far til fire - gir aldrig op), som solgte over ½ million billetter, siger filmens producent, Henrik Møller-Sørensen.

Hvis man lægger samtlige Far til fire film sammen er de nu blevet set af 2,5 million mennesker, hvilket ikke i nyere tid er sket med en dansk film-serie.

”Far til fire til søs” er produceret af ASA Film Productions A/S i samarbejde med Scanbox, TV2 Danmark og med støtte fra Det Danske Filminstitut og FilmFyn.

 

Dagens Gossip