Far til Thomas undrer sig: De fandt liget af min søn blot 15 meter væk

Natten til den 16. januar forsvandt Thomas Stralner efter en bytur i Randers.

Det sidste spor var billeder fra et overvågningskamera, der optog den randrusianske teenager, da han kravlede under en bom ved havnen.

Både frivillige og myndigheder afsøgte i flere omgange havneområdet, men først i går eftermiddag fik familien vished, da dykkere fandt liget af Thomas Stralner i det kolde vand.

- Det betyder alt, at vi nu kan komme videre med det vi skal. At vi nu kan få bearbejdet vores sorg og få taget afsked med Thomas, siger faren Michael Stralner i et interview med TV 2 Østjylland.

Liget blevet fundet 15 meter fra det sted, hvor teenageren formentlig er faldet i vandet, og Thomas Stralners far undrer sig nu over flere ting.

Michael Stralner mener ikke, at eftersøgningen har været grundig nok.

Læs også: Dykkere fandt livløs person i havnebassin: Ligsyn bekræfter, at det var Thomas

- Man sætter et par dykkere i vandet hist og pist, men de har næsten ikke en chance for at finde vedkommende. Vi har brugt fem uger på at sætte os ind i hvordan en druknet ser ud når de ligger i vandet, så vi kunne genkende dem på nogle scannere, siger Michael Stralner til TV2 Østjylland.

Han fortsætter:

- Vi har måttet sætte os ind i hvordan det er at drukne, for at regne ud hvor Thomas ville være at finde. Vi har måttet sætte os ind i alle de ting, som politiet bør vide, så vi som forældre kunne slappe af og have tillid til at de tog ud og fandt Thomas. Det skete så bare ikke, siger Michael Stralner.

Til Randers Amtsavis forklarer han, at de efterladte er taknemmelige over den støtte, de har fået hos borger og de erhvervsdrivende i den kronjyske by.

- Der er virkelig meget hjerte i den her by og det vil jeg gerne takke for, siger Michael Stralner til den lokale avis.  

Dagens Gossip