Far til voldtægtsforbryder siger, at sønnen betaler dyrt for “20 minutters sjov”

Mens amerikansk Dan A. Turner er dybt frustreret over, at hans 20-årige søn, Brock Allen Turner, skal i fængsel for at have voldtaget en beruset og bevidstløs 23-årig kvinde bag en container under en fest, raser resten af landet over, at den unge mand slipper med seks måneder bag tremmer med mulighed for prøveløsladelse. Det skriver Daily Mail.

Det var to cyklister, der stoppede Brock i hans i gangværende, da de så, at kvinden var bevidstløs.

Læs også: Mand frifundet for voldtægt af 14-årig: Nu raser hendes far på Facebook

Den forurettede far har skrevet et åbent brev, hvor han brokker sig over, at retten i Santa Clara i Californien forleden gav Brock, som efter den alvorlige anklage blev smidt ud af Stanford University og derfor ikke længere svømmer på professionelt plan, en for hård straf.

- Som det hele er nu, er Brocks liv blevet total ændret for altid på grund af begivenhederne den 17. og 18. januar (der hvor voldtægten fandt sted red.). Han vil aldrig være den glade og lykkelige dreng med den tilbagelænede personlighed og det indbydende smil, skriver Dan A. Turner bl.a. i brevet og uddyber:

- Han liv vil aldrig blive, som han drømte om og arbejdede så hårdt for at nå. Det er en høj pris at betale for 20 minutters action ud af sit 20 år lange liv. 

Faren er dybt ulykkelig over, at se sin søn, der altid har elsket store bøffer, næsten ikke spiser mere.

Hvis det havde stået til faren, skulle sønnen ikke i fængsel, fordi han ingen kriminel fortid har og aldrig har været voldelig - heller ikke under voldtægten.

Læs også: Kvinder svarer igen efter voldtægt: Her er deres stærke budskab

Brock risikerede at få 10 års fængsel for sin forbrydelse, men dommeren lod ham slippe med et halvt år til stor undren for amerikanerne.

I retten indrømmede den 20-årige mand, at han havde taget kvindens undertøj af og penetreret hende med hånden og rørt ved hendes bryster, men han afviser, at have haft samleje med hende.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip