Far udslettede hele sin familie med en kniv på 10 minutter - over den mindste bagatel

En grotesk drabssag fra Rusland trækker overskrifter i hele verden.

En 51-årig far er tiltalt for at have slået hele sin familie ihjel i et raserianfald med en kniv - i alt otte personer og et ufødt barn. Det skriver flere medier, heunder Daily Mail og Mirror.

Det tragiske blodbad blev angiveligt udløst af en diskussion mellem den drabstiltalte Oleg Belov og hans 32-årige kone Yulia om deres nyklippede seksårige søn, hvis frisure Oleg Belov ikke brød sig om.

Oleg Belov har erkendt at have dræbt sin familie og har forklaret i retten, at han mente, at sønnen lignede en papegøje med sit nye hår.

- Hun klippede ham som en papegøje. Jeg spurgte hende: 'Joker du eller hvad?'. Jeg prøvede at tage fat i saksen, og så brød slåskampen ud, sagde Oleg Belov i retten forleden ifølge Mirror.

Yulia, som på daværende tidspunkt havde ønsket en skilsmisse, var højgravid med parrets syvende barn.

Oleg Belov slog sin kone to gange, før hun løb skrigende rundt i opgangen og desperat forsøgte at søge tilflugt hos naboer. Belov blev bange, da hun skreg, og han frygtede ifølge eget udsagn, at myndighederne ville fjerne børnene.

- Jeg slog børnene ihjel, så de ville blive ved med at være mine, lød hans forklaringen i retten, hvor han også har givet udtryk for at være religiøs og tro på, at børnene vil genopstå fra de døde.

En mentalundersøgelse har slået fast, at han ikke er psykisk syg.

Ifølge anklageren dræbte Oleg Belov sin kone foran børnene, og derefter slog han alle seks børn ihjel med en kniv, en efter en, for at dække over forbrydelsen. 

Han tog efterfølgende hjem til sin 73-årige mor, som han stak med en kniv 21 gange, indtil hun ligeledes var død. Derefter parterede han ligene med en økse og dækkede dem med parfume, så lugten af råd ikke ville sprede sig.

Mordene blev først opdaget efter en uge, da børnene, som var mellem et og syv år, ikke kom i børnehave og skole.

Oleg Belov kan formentlig forvente at få en livstidsdom.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip